Noul PEUGEOT 208 a fost desemnat „Maşina Anului 2020 în România”

Noul PEUGEOT 208 a fost desemnat „Maşina Anului 2020 în România” de către Asociaţia Presei Auto din România.

416 afișări
Imaginea articolului Noul PEUGEOT 208 a fost desemnat „Maşina Anului 2020 în România”

Noul PEUGEOT 208 a fost desemnat „Maşina Anului 2020 în România”

Este pentru prima dată în istoria competiţiei când PEUGEOT câştigă marele titlu. Noul PEUGEOT 208 a intrat în marea finală alături de alţi cinci competitori şi a câştigat titlul cu 200 de puncte, la 69 de puncte distantă de locul secund. Locul doi a fost ocupat de Kia XCeed cu 131 de puncte, podiumul fiind completat de către Opel Corsa cu 119 puncte.

Testarea maşinilor s-a desfăşurat la Academia Titi Aur, o locaţie tradiţională a competiţiei „Maşina Anului în România”. Cele şase modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiţiei din peste 30 de modele lansate anul acesta pe piaţa din România, eligibile conform criteriilor competiţiei. Cele şase finaliste au fost: Kia XCeed, Opel Corsa, PEUGEOT 208, Renault Clio, Skoda Kamiq şi Toyota Corolla.

Programul de testare a modelelor finaliste a inclus atât deplasarea pe drumurile publice, cât şi proceduri specifice de manevrabilitate, dinamică şi siguranţă organizate pe pista Academiei Titi Aur.

„Câştigarea titlului de Maşina Anului 2020 în România este o onoare şi o recunoaştere reală pentru noul model PEUGEOT 208. Această recunoaştere vine într-un moment important al mărcii.  Odată cu lansarea noului PEUGEOT 208, marca PEUGEOT face un pas important în faţă prin tranziţia către vehicule cu emisii reduse. PEUGEOT propune astfel prin lansarea noului model PEUGEOT 208 o viziune ambiţioasa asupra viitorului: #UNBORINGTHEFUTURE.”, a declarat Andrei IACOB, CEO Trust Motors, importator oficial PEUGEOT, Citroen şi DS în România.

„Sunt mândru şi îmi face o deosebită plăcere faptul că noul PEUGEOT 208 a câştigat titlul Maşina Anului 2020 în România. Este un titlu de prestigiu decernat de un juriu format din jurnalişti experimentaţi. Prin această distincţie de renume, Noul PEUGEOT 208 dovedeşte angajamentul mărcii PEUGEOT de a propune un vehicul avangardist şi atractiv, la cel mai înalt nivel tehnologic pe piaţa auto. Acest titlu este o recunoaştere a platformei care oferă clientului posibilitatea de a alege între motorizarea termică sau 100% electrică. ” Jean-Philippe IMPARATO, Executive Vice President PEUGEOT Brand

NOUL PEUGEOT 208 - #UNBORINGTHEFUTURE

Noul PEUGEOT 208 este o apariţie spectaculoasă pe segmentul său. Modelul este oferit încă de la lansare cu motorizări pe benzină şi diesel, dar şi într-o variantă electrică. Designul elegant şi dinamic este completat de tehnologiile inovatoare prezente la bord (PEUGEOT i-Cockpit ® 3D cu head-up display, volan compact şi ecran tactil), ce promovează ergonomia. Sistemele de asistenţă la condus propuse de noul PEUGEOT 208 sunt rezervate în mod obişnuit segmentelor superioare.

Preţul de lansare al noului PEUGEOT 208 porneşte de la 12.800 euro, TVA inclus  – ofertă de lansare, corespunzătoare versiunii ACTIVE PureTech 75.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici