- Home
- Economic
- BUCUREŞTI, (19.03.2014, 13:37)
- Ana Maria Petcana
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Noul proprietar al OSHO a investit 180.000 euro în restaurante şi estimează afaceri cu 30% mai mari
Noul proprietar al restaurantelor OSHO Steak şi Retsina (fost OSHO Fish), Georgios Malideros, aşteaptă o creştere cu 30% a afacerilor celor două unităţi situate în cartierul Primăverii din Capitală, pe care le-a cumpărat în decembrie anul trecut de la omul de afaceri Florin Rădulescu.
1040 afișări
Noul proprietar al OSHO a investit 180.000 euro în restaurante şi estimează afaceri cu 30% mai mari (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)
Rădulescu, care deţine şi furnizorul de soluţii de climatizare şi instalaţii AVI Compact, estima în octombrie anul trecut că OSHO va încheia 2013 cu o cifră de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, de la 2,5 milioane euro în 2012.
"Pentru 2014, estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30%, Retsina contribuind cu 40% la atingerea cifrei de afaceri. Ne propunem ca într-un an de zile să ne situăm în topul restaurantelor cu meniu preponderent de peşte din Bucureşti", a declarat Georgios Malideros, care face parte din familia care pus bazele conceptului Mega Image.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Iohannis a decis comasarea alegerilor pentru propria sa imagine
-
Un oficial rus afirmă că NATO se pregăteşte de un conflict cu Moscova: Acţiunile NATO împotriva Rusiei sunt exersate folosind toate instrumentele
-
TASS: Rusia îl pune pe Volodimir Zelenski pe lista persoanelor căutate. Ce alţi oficiali europeni se află în vizorul Moscovei
-
După Germania şi Cehia, o altă ţară europeană acuză Rusia că a atacat-o cibernetic: S-a aflat şi ea printre ţintele APT28
După preluare, noul proprietar a investit 180.000 euro în cele două restaurante, respectiv în transformarea OSHO Fish în Retsina, restaurant cu specific mediteraneean, şi în reamenajarea şi schimbarea echipamentelor din bucătărie la OSHO Steak.
O parte considerabilă din investiţiile în bucătărie au vizat achiziţionarea cuptoarelor-grill Josper, folosite de cele mai bune restaurante din topul Michelin şi de bucătari renumiţi precum Gordon Ramsay şi Jamie Oliver.
Peste 60% din clienţii Retsina şi OSHO Steak provin din zona corporate şi au vârsta de peste 35 de ani.
OSHO a fost deschis în 2010 şi este primul restaurant-măcelărie din România şi unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucureşti.
Citește pe alephnews.ro: Un loc de parcare din Amsterdam se vinde cu 500.000 de euro. Cum se justifică prețul
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Elon Musk dezvoltă o „mașină de știri” cu ajutorul lui Grok: „Contează doar ce spun oamenii despre știri”
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte: Se întâmplă mult mai rapid decât credem şi poate duce la o moarte mult mai brutală decât ne putem imagina
ANAF scoate tunurile grele: Încep controalele masive la persoanele fizice. Cine sunt cei vizaţi de aceste controale
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
PROSPORT.RO
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe