Noul Renault Zoe, maşina electrică de 15.000 euro! Sau e prima Dacia electrică? - FOTO

Marele secret francez pe care îl desconspiră ProMotor la început de an: cei de la Renault testează în România o maşină camuflată care sunt mari şanse să fie versiunea de serie a lui Renault ZOE, maşina electrică ieftină Renault sau chiar Dacia.

3021 afișări
Imaginea articolului Noul Renault Zoe, maşina electrică de 15.000 euro! Sau e prima Dacia electrică? - FOTO

Noul Renault Zoe, maşina electrică de 15.000 euro! Sau e prima Dacia electrică? - FOTO

Cea mai ieftină maşină electrică Renault, adică Renault ZOE, a ajuns deja în România , unde este testată intensiv în condiţiile drumurilor de la noi, dar, mai ales, în condiţii de iarnă.

ProMotor a reuşit să surprindă cu puţin timp în urmă o maşină camuflată, care seamănă izbitor de mult cu conceptul Renault ZOE expus de francezi la Salonul Auto Paris 2010. Gabaritul este acelaşi, forma farurilor, care se poate observa în ciuda camuflajului, este şi ea foarte asemănătoare, lucru valabil şi pentru forma stopurilor romboidale.

Se mai remarcă muchia proeminentă de pe portiera spate, care porneşte de la mânerul uşii faţă, iar mânerul uşii spate este disimulat în montant . Din fotografii se mai poate observa că nu e vizibilă nici un fel de evacuare sau tobă de eşapament, iar grila de mici dimensiuni din partea frontală este un semn că sub capotă nu se află un motor termic, deci nu e nevoie neapărat de o foarte bună aerisire.

Citeşte mai multe despre noul Renault ZOE pe www.promotor.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici