Noul Volkswagen Beetle, lansat la începutul anului viitor. Ce preţuri vor avea cele trei variante

Porsche România, importatorul mărcii Volkswagen, va lansa pe piaţă noul model Beetle la începutul anului viitor, disponibil la dealerii locali cu preţuri care pornesc de la 15.461 euro cu TVA inclus.

559 afișări
Imaginea articolului Noul Volkswagen Beetle, lansat la începutul anului viitor. Ce preţuri vor avea cele trei variante

Noul Volkswagen Beetle va fi lansat în la începutul anului viitor, cu preţuri de la 15.461 euro (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Românii îşi pot configura şi comanda versiunile dorite încă de pe acum. Aceştia vor putea intra în posesia maşinii în luna ianuarie, dar lansarea oficială pe piaţa locală va avea loc la începutul anului viitor", a declarat Sebastian Vlăsceanu, director de marketing Volkswagen România.

Noul model va fi disponibil în trei variante de echipare (Basis, Design şi Sport) şi trei versiuni de motorizări.

"Broscuţa" constructorului german este unul dintre cele mai vândute modele de automobile din lume, cu 22,5 milioane de unităţi livrate în perioada 1938-2010. Beetle este cel mai longeviv model cu un singur design de caroserie.

Binecunoscutul model, care ocupă poziţia a treia în topul celor mai vândute maşini din lume, a cunoscut prima restilizare importantă abia după 60 de ani de la intrarea în producţie, în 1998 fiind lansată a doua generaţie a modelului.

În primele nouă luni ale anului, în România au fost înmatriculate 6.044 automobile Volkswagen, cu 12% mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici