Număr record de comenzi pentru iPhone 4S

AT&T a primit peste 200.000 de comenzi pentru iPhone 4S în numai 12 ore, acesta fiind cel mai reuşit debut pentru un produs Apple înregistrat de operatorul american de telecomunicaţii, transmite Bloomberg.

675 afișări
Imaginea articolului Număr record de comenzi pentru iPhone 4S

Număr record de comenzi pentru iPhone 4S (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o cerere extraordinară pentru noul iPhone", a anunţat AT&T care, împreună cu Verizon Wireless şi Sprint Nextel, oferă servicii pentru aceste aparate.

Numărul mare al comenzilor indică existenţa unei cereri mari pentru noul model, lansat la 16 luni după versiunea precedentă.

Apple a prezentat iPhone 4S la începutul acestei săptămâni. Aparatele vor fi vândute la preţuri de 199 dolari, 299 dolari şi 399 dolari, în funcţie de opţiuni.

Smartphone-ul va avea noi opţiuni de comandă vocală şi o cameră foto cu rezoluţie mai mare.

Noul model va fi primul produs scos la vânzare de Apple după moartea, pe 5 octombrie, a cofondatorului companiei, Steve Jobs.

IPhone reprezintă principala sursă de venituri a Apple, reprezentând aproape jumătate din vânzările companiei.

Pentru prima oară, iPhone va fi disponibil pe piaţa din Statele Unite prin intermediul celor mai mari trei operatori americani de telecomunicaţii.

Verizon şi Sprint nu au dezvăluit numărul comenzilor primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici