Numărul abonaţilor de telefonie mobilă din China se apropie de un miliard

China, cea mai mare piaţă de telefonie mobilă din lume, a înregistrat o creştere de 1,3% în decembrie, comparativ cu noiembrie, şi a ajuns la 975,7 miliarde de abonaţi, potrivit datelor publicate de cei mai mari trei operatori.

443 afișări
Imaginea articolului Numărul abonaţilor de telefonie mobilă din China se apropie de un miliard

Numărul abonaţilor de telefonie mobilă din China se apropie de un miliard (Imagine: Shutterstock)

Populaţia Chinei este de aproximativ 1,35 miliarde.

China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa chineză, a anunţat că numărul abonaţilor a urcat cu 5,25 milioane, la 649,6 milioane, incluzând 51,2 milioane de abonaţi 3G.

A doua companie ca mărime de pe piaţă, China Unicom, a înregistrat aproape 200 de milioane de abonaţi, din care 40 de milioane clienţi 3G.

Numărul de abonaţi ai China Telecom, cel mai mic din cei trei operatori, a ajuns la 126,5 milioane de, incluzând 36,3 milioane de abonaţi 3G.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici