Numărul de abonaţi Netflix din lume creşte după ce compania a interzis partajarea conturilor

Netflix a înregistrat o creştere a numărului de abonaţi la sfârşitul anului trecut, după ce a interzis oamenilor să partajeze conturi şi a introdus abonamente mai ieftine cu reclame.

2154 afișări
Imaginea articolului Numărul de abonaţi Netflix din lume creşte după ce compania a interzis partajarea conturilor

Numărul de abonaţi Netflix din lume creşte după ce compania a interzis partajarea conturilor

Netflix a înregistrat o creştere a numărului de noi abonaţi la sfârşitul anului trecut, atribuită parţial faptului că gigantul de streaming a interzis partajarea parolelor, potrivit Sky News.

Compania anunţă că a adăugat 13,1 milioane de abonaţi la nivel mondial în ultimele trei luni ale anului 2023. A fost al treilea trimestru consecutiv în care Netflix şi-a sporit numărul de abonaţi, depăşind cei 8,8 milioane de abonaţi câştigaţi în perioada iulie-septembrie.

Ca urmare, Netflix a avut peste 260 de milioane de abonaţi la nivel mondial la sfârşitul anului 2023, înregistrând o creştere anuală de aproape 30 de milioane de abonaţi.

Eliminarea partajării, care se aplică din luna mai a anului trecut în mai multe ţări, a împiedicat persoanele din gospodării diferite să folosească acelaşi cont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici