O companie din Italia oferă prime angajaţilor pe perioada pandemiei. Vor primii 200 de euro în plus

  • O companie din Italia oferă prime angajaţilor pe perioada pandemiei
  • Toţi angajaţii vor primii 200 de euro pe lună adiţional la salariu
  • Angajatorul a ales această modalitate în semn de mulţumire pentru lucrătorii săi
207 afișări
Imaginea articolului O companie din Italia oferă prime angajaţilor pe perioada pandemiei. Vor primii 200 de euro în plus

Kimbo le dă prime angajaţilor din Italia

Compania napoletană de cafea Kimbo va asigura un bonus salarial tuturor angajaţilor săi care dovedesc continuitate în muncă. Toţi angajaţii companiei vor primi un bonus de 200 de euro adiţional la salariu în cadrul măsurilor de prevenţie adoptate pentru stoparea Covid-19.

Această decizie vine în contextul în care compania se bazează pe lucrătorii săi pentru a-şi asigura producţia. Creşterea salarială este recunoscută de la începutul lunii martie până la încetarea stării de urgenţă.

Când restricţiile se vor termina, Kimbo îşi va onora angajaţii cu un bonus de 300 de euro pentru atingerea obiectivelor. Compania se arată recunoscătoare faţă de toţi cei care se dedică cu profesionalism şi dăruire în fiecare zi, notează la Repubblica.

 

Sursă foto: Profimedia

Autor: Alexandru Gologan

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici