O companie poloneză va construi solarii de roşii la Târgu Jiu. Acolo vor lucra 1.000 de oameni

Investiţia se va realiza în etape, iar, la final, în serele întinse pe o suprafaţă de 50 de hectare vor munci o mie de oameni.

7578 afișări
Imaginea articolului O companie poloneză va construi solarii de roşii la Târgu Jiu. Acolo vor lucra 1.000 de oameni

O companie poloneză va construi solarii de roşii la Târgu Jiu. Acolo vor lucra 1.000 de oameni

La început, compania poloneză va cumpăra 22 de hectare de teren în Tg. Jiu şi va avea 250 de angajaţi. În câţiva ani, serele se vor întinde pe o suprafaţă din ce în ce mai mare şi, astfel, va creşte numărul angajaţilor.

„1000 de noi locuri de muncă în activitatea de producţie se vor înfiinţa la Târgu Jiu, cunoscutul grup polonez CITRONEX fiind deja interesat, pentru început, de achiziţionarea a 22 de hectare de teren în zona Ciocârlău. Aici se vor înfiinţa sere pentru cultivarea de roşii, solariile urmând să aibă activitate tot anul. În următorii ani, societatea doreşte să ajungă până la 50 de hectare cultivate, urmând ca iniţial să angajeze 250 de persoane, iar la atingerea obiectivului menţionat să aibă deja 1000 de salariaţi de aici”, a anunţat primarul oraşului Tg.Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu.

Autorităţile locale mai spun că este o investiţie importantă care va duce la dezvoltarea oraşului şi a zonei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici