O companie străină închide o fabrică de lângă Bucureşti din cauza pierderilor

Constantia Flexible, grup austriac specializat în fabricarea de ambalaje, printre ai cărui clienţi se numără Coca Cola şi Sanofi, îşi închide fabrica de lângă Bucureşti, unde lucrează 90 de angajaţi. Procesul de închidere a fabricii se aşteaptă să fie finalizat până în luna iulie.

1138 afișări
Imaginea articolului O companie străină închide o fabrică de lângă Bucureşti din cauza pierderilor

O companie străină închide o fabrică de lângă Bucureşti din cauza pierderilor (Imagine: Cristina Nichitus/ Mediafax Foto)

„Constantia Flexibles nu părăseşte România, ci doar închide fabrica de ambalaje de la Bucureşti. Mai avem o unitate şi la Cluj Napoca - Novis Casa de Editură şi Tipografie. În unitatea din Bucureşti s-au făcut investiţii importante, dar din păcate am continuat să înregistrăm pierderi şi, în final, s-a decis închiderea acestei unităţi. Au fost probleme legate de productivitate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Smith, purtătorul de cuvânt al companiei.

După închiderea acesteia, ambalajele pentru clienţii din România ai grupului vor fi produse în fabricile Germania, Turcia şi Polonia.

Constantia Flexible Group este unul dintre principalii producători de ambalaje la nivel mondial.

Grupul produce ambalaje pentru branduri precum Sanofi, Danone, Nestle, Coca Cola, Heineken, Carlsberg etc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici