O firmă cu afaceri de 4,7 milioane de lei va furniza Cadastrului un sistem de plată online de 21,6 milioane lei

O firmă din Bucureşti cu afaceri de 4,7 milioane lei în 2012 a condus un consorţiu la care au mai participat două societăţi cu venituri de 10 ori mai mari, respectiv de 50 de ori, pentru câştigarea unei licitaţii de 21,6 milioane lei în vederea furnizării unui serviciu de plată online către ANCPI.

984 afișări
Imaginea articolului O firmă cu afaceri de 4,7 milioane de lei va furniza Cadastrului un sistem de plată online de 21,6 milioane lei

O firmă cu afaceri de 4,7 milioane de lei va furniza Cadastrului un sistem de plată online de 21,6 milioane lei (Imagine: Shutterstock)

Open Gov, liderul asocierii, şi firmele Trend Import-Export şi Teamnet International au câştigat în luna octombrie licitaţia, la care a participat şi UTI Grup, pentru introducerea sistemului online la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

"Se doreşte implementarea unui sistem de comerţ electronic care va conduce la creşterea calităţii serviciilor publice oferite de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI)", se precizează în anunţul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro în prima parte a lunii iunie.

Finanţat din fonduri europene, contractul a fost atribuit la 17 octombrie şi va fi finalizat în termen de 9 luni.

Prin anunţul de participare, valoarea proiectului a fost estimată între 21,63 şi 29,82 milioane de lei, TVA inclusă.

Open Gov, liderul asocierii, a fost înfiinţată în anul 2011 şi are ca obiect "alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei", conform datelor Registrului Comerţului.

În 2012, afacerile firmei au crescut de peste 11 ori, la 4,7 milioane de lei, iar numărul angajaţilor s-a dublat, la 18.

Open Gov este controlată de Megaxia Enterprises Ltd (Marea Britanie - 90%) şi Mihai Călin Coşar, persoană fizică română (10%).

Teamnet International Ploieşti (judeţul Prahova) a fost înfiinţată în 2001, are peste 260 de angajaţi şi este un furnizor de soluţii IT şi sisteme informatice pentru companii.

Conform Registrului Comerţului, acţionarii societăţii sunt Fintech Investment Ltd (Marea Britanie) - 49,91%, TNI Stock Invest SRL - 2,57%, Radu-Bogdan Nedelcu - 8,75%, Ion-Ovidiu Traşcu -8,75%, Bogdan Padiu - 15,81%, George-Mihail Stan - 8,75%, Bogdan-Nicolae Cucoşel - 0,16%, Dumitru-Marius Popa - 0,16%, Delia-Roxana Albu - 0,16%, Ana-Maria Doană - 0,16%, Laura-Mihaela Jugănaru - 0,16%, Roxana Avramescu - 0,16%, Diana Vasile - 0,25%, Silviu-Daniel Tătaru - 0,25%, Lucian Nănău - 2% şi Florin Hoinărescu - 2%.

În 2012, afacerile firmei au crescut la 235,7 milioane de lei, de la 148,6 milioane de lei în urmă cu un an.

În cadrul ofertei, Teamnet International a avut calitatea de terţ susţinător.

Potrivit unor informaţii publicate în presă, Teamnet International este controlată indirect de deputatul şi omul de afaceri Sebastian Ghiță.

Trend Import-Export activează pe piaţa comerţului cu calculatoare, echipamentee periferice şi software şi este deţinută de Ilie Anghel - 33%, Alexandru Ionasek - 33% şi Tudor Iliescu - 34%.

Anul trecut, afacerile firmei au atins 48,23 milioane de lei, de la 59,71 milioane de lei în 2011.

ANCPI funcţionează în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici