O firmă de investiţii achiziţionează pachetul majoritar al Victoria’s Secret

  • Firma de investiţii Sycamore Partners va achiziţiona 55% din Victoria’s Secret de la comFirma de investiţii Sycamore Partners va achiziţiona 55% din Victoria’s Secret de la compania L Brandspania L Brands
  • Achiziţia se ridică la 525 milioane de dolari
  • Cele două companii au făcut astăzi an
169 afișări
Imaginea articolului O firmă de investiţii achiziţionează pachetul majoritar al Victoria’s Secret

Sycamore Partners achiziţionează pachetul majoritar al companiei Victoria’s Secret

Firma de investiţii Sycamore Partners va achiziţiona 55% din Victoria’s Secret de la compania L Brands pentru 525 milioane de dolari, au anunţat companiile joi, conform CNBC. 

La încheierea acordului, fondatorul L Brand, Les Wexner, în vârstă de 82 de ani, va renunţa la funcţia de preşedinte şi director general. El va rămâne în consiliu ca preşedinte emerit.

Victoria’s Secret a avut probleme, cumpărătorii optând pentru alte mărci, precum Aerie, Adore Me şi Third Love. Vânzările Victoria au scăzut timp de trei ani la rând.

În ciuda scăderii vânzărilor, marca see află în continuare în topul producătorilor de lenjerie, cu o cifră de afaceri de 7 miliarde de dolari pe an.

CEO-ul L Brands, Les Wexner este cel mai longeviv CEO din S&P 500, dar se luptă cu criticile privind relaţia strânsă cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein, căruia i-a gestionat averea timp de aproximativ 20 de ani.

Un articol recent din New York Times a descris practicile de hărţuire sexuală şi intimidare din cadrul Victoria’s Secret, incluzând plângerile privind conduita inadecvată a fostului şef de marketing Ed Razek. Peste 100 de modele au semnat o scrisoare deschisă către şeful Victoria`s Secret, John Mehas, în care Razek şi Wexner sunt acuzaţi că au încurajat o cultură misogină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici