O firmă ungară va construi un complex welness la Oradea. Cum va arăta proiectul de 20 milioane euro - FOTO

Primăria Oradea a atribuit firmei KÉSZ Építo és Szerelo din Ungaria un contract de 86,5 milioane lei (19,6 milioane euro), cu TVA, pentru dezvoltarea unui complex wellness în oraş.

9356 afișări
Imaginea articolului O firmă ungară va construi un complex welness la Oradea. Cum va arăta proiectul de 20 milioane euro - FOTO

O firmă ungară va construi un complex welness la Oradea. Cum va arăta proiectul de 20 milioane euro (Imagine: www.oradea.ro)

Complexul wellness termal, denumit "Nymphaea", va include şase corpuri de clădire, şapte bazine exterioare şi o serie de amenajari peisajere, sportive şi de agrement.

Proiectul va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 12.200 metri pătraţi şi va fi amplasat pe terenul ştrandului municipal din Oradea.

Contractul, estimat iniţial la 81,1 milioane lei, a fost adjudecat pentru 69,8 milioane lei, sume care nu includ TVA.

Proiectul a fost atribuit la finele lunii ianuarie, prin licitaţie deschisă, şi va fi cofinanţat cu bani europeni, prin Programul Operaţional Regional.

Constructorul este parte a grupului KÉSZ din Ungaria, activ în special în domeniul construcţiilor. KÉSZ a deschis o subsidiară în România în 2001, la Cluj-Napoca, fiind implicat în decursul timpului în realizarea mai multor proiecte, de la spaţii de producţie la depozite sau clădiri comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici