O halbă de jumătate de litru de bere va costa echivalentul a 65 de lei la Cupa Mondială din Qatar

O halbă de jumătate de litru de bere va costa 50 de riali qatarezi (65 de lei) în interiorul zonei principale unde vor sta fanii la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, a declarat pentru Reuters o sursă.

1260 afișări
Imaginea articolului O halbă de jumătate de litru de bere va costa echivalentul a 65 de lei la Cupa Mondială din Qatar

O halbă de jumătate de litru de bere va costa echivalentul a 65 de lei la Cupa Mondială din Qatar

Principalul sponsor al Cupei Mondiale, Budweiser, are drepturi exclusive de vânzare a berii la turneul final şi îşi va servi produsele în zona FIFA Fan Fest, cu o capacitate de 40.000 de locuri, din centrul parcului Al Bidda din Doha.

Producătorul va servi bere şi în perimetrul fiecărui stadion, unde preţul berii "urmează să fie confirmat".

Cupa Mondială, care va începe duminică în Qatar, este prima care se va desfăşura într-o ţară musulmană cu controale stricte asupra alcoolului. Deşi nu este un stat unde alcoolul este complet interzis, precum Arabia Saudită vecină, consumul de alcool în locuri publice este ilegal în Qatar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici