O nouă staţie de metrou în Bucureşti. Au început lucrările pentru staţia Tudor Arghezi

  • Bucureştenii vor avea o nouă staţie de metrou
  • Aceasta va fi construită în prelungirea magistralei Pipera-Berceni
  • Noua staţie de metrou se va numi Tudor Arghezi
  • Proiectul se ridică la 157 de milioane de lei
2692 afișări
Imaginea articolului O nouă staţie de metrou în Bucureşti. Au început lucrările pentru staţia Tudor Arghezi

Bucureştenii care locuiesc în sudul Capitalei, au motive de bucurie, deoarece vor avea o nouă staţie de metrou. Aceasta se va numi Tudor Arghezi şi va fi construită în prelungirea magistralei Pipera Berceni.

Lucrările au început deja, bineînţeles, cu restricţii. Două din cele patru benzi ale şoselei Berceni vor fi închise.

Linia de metrou se va întinde pe o distanţă de 1,6 km, iar valoarea investiţiei se ridică la 157 de milioane de lei. Primăria dă garanţii că va fi gata în doi ani. Mai mult, proiectul vine şi cu o parcare de tip park and ride de 600 de locuri.

„A avea metrou până în comuna Berceni nu este un lucru imposibil. Este un lucru care se poate. În curând vom discuta despre zona metropolitană”, a spus Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Nici vremea rece nu reprezintă un impediment, susţine Andrei Stanciu, director general al Somet SA.

În aceste condiţii, aproape un an, şoferii vor putea circula doar pe câte o bandă de sens, iar părerile acestora sunt împărţite.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici