Oltchim îşi va întrerupe activitatea în perioada 1-11 septembrie pentru a efectua revizia generală

Activitatea Oltchim va fi întreruptă total în perioada 1-11 septembrie, pentru efectuarea reviziei generale, însă vânzările de produse nu va fi afectate, societatea având stocuri suficiente pentru acoperirea obligaţiilor contractuale, anunţă compania într-un raport transmis vineri către investitori.

346 afișări
Imaginea articolului Oltchim îşi va întrerupe activitatea în perioada 1-11 septembrie pentru a efectua revizia generală

Oltchim îşi va întrerupe activitatea în perioada 1-11 septembrie pentru a efectua revizia generală

„Oltchim SA anunţă că revizia generală programată pentru acest an urmează a se derula în perioada 1-11 septembrie. În această perioadă, activitatea de producţie va fi întreruptă total în vederea realizării lucrărilor de mentenanţă, inspecţiilor tehnice şi verificărilor specifice unei revizii generale”, se precizează în raport.

Oltchim anunţă că lucrările sunt realizate, în raport de specificul lor, atât cu firme specializate cât şi cu forţa de muncă proprie, iar bugetul este alocat din surse proprii.

„Activitatea comercială de vânzări produse nu va fi afectată, societatea având stocuri de produse finite care acoperă integral obligaţiile contractuale din această perioadă”, menţionează Oltchim.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este una din cele mai mari companii de produse chimice din România şi din Europa de Sud-Est, înregistrând în primul semestru al anului 2018 o cifră de a afaceri în creştere cu 20,2%, până la 577,2 milioane de lei. Exportul a înregistrat o creştere de peste 20%, până la 98,7 milioane de euro, iar profitul brut de 102,7 milioane de lei a crescut de 2,8 ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici