OMV Petrom a anunţat că va vinde, din nou, zăcăminte deţinute în România

OMV Petrom, compania de ţiţei şi gaze, a iniţiat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte, după ce la 1 august a transferat 19 zăcăminte „marginale”, a anunţat directoarea generală Mariana Gheorghe, odată cu transmiterea rezultatelor financiare către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

1709 afișări
Imaginea articolului OMV Petrom a anunţat că va vinde, din nou, zăcăminte deţinute în România

„La 1 august a avut loc transferul a 19 zăcăminte marginale. În acord cu strategia noastră de valoare mai presus de volum, am iniţiat o nouă rundă de vânzări de zăcăminte”, se arată în datele trimise către BVB.

Contractul de vânzare a parcului eolian Dorobanţu a fost semnat în luna iulie, ca parte a strategiei de concentrare pe activităţile de bază. Centrala electrică Brazi şi-a reluat operaţiunile la jumătate din capacitate în data de 5 iulie.

OMV Petrom a înregistrat un profit net atribuibil acţionarilor de aproape 1,2 miliarde de lei în primele şase luni din 2017, după ce a raportat în al doilea trimestru un profit de peste 590 de milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici