Opel introduce garanţii fără limită de timp pentru maşinile noi

Opel introduce pentru autovehiculele noi garanţii pe perioadă nedeterminată, parte a unei strategii de a atrage clienţi şi a majora cota de piaţă a companiei, a anunţat directorul general al constructorului auto german, Nick Reilly, citat de Wall Street Journal.

18 afișări
Imaginea articolului Opel introduce garanţii fără limită de timp pentru maşinile noi

Opel introduce garanţii fără limită de timp pentru maşinile noi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Garanţia are o limită de 160.000 de kilometri dar nicio restricţie de timp, a adăugat el, şi include componente ca motorul, cutia de viteze sau sistemele electronice. Sunt excluse piese supuse uzurii constante, ca filtrele de ulei sau cureaua de transmisie.

Şeful Opel s-a declarat încrezător că producătorul auto va reuşi să-şi majoreze cota de piaţă şi în Germania, după ce a reuşit evoluţii bune în alte ţări europene.

Grupul american General Motors, proprietarul Opel, a retras în iunie toate cererile pentru ajutor de stat din partea statelor europene, după ce negocierile s-au extins pe durata mai multor luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici