Oportunişti cu Twinkies: Prăjiturile, vândute cu sute sau mii de dolari după ce compania a anunţat că-şi va lichida operaţiunile

Americanii cumpără cantităţi mari de prăjituri Twinkies şi alte snack-uri produse de Hostess Brands, unii în scopul revânzării, cu un profit substanţial, după ce compania a anunţat că-şi va lichida operaţiunile.

1185 afișări
Imaginea articolului Oportunişti cu Twinkies: Prăjiturile, vândute cu sute sau mii de dolari după ce compania a anunţat că-şi va lichida operaţiunile

Oportunişti cu Twinkies: Prăjiturile, vândute cu sute sau mii de dolari după ce compania a anunţat că-şi va lichida operaţiunile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vineri şi sâmbătă, oportuniştii au început să pună la vânzare pe eBay şi Craigslist produsele cumpărate, la preţuri de sute şi chiar mii de dolari. Marja de profit este destul de mare, având în vedere că o cutie cu 10 Twinkies costă circa 5 dolari, scrie New York Times.

Chiar dacă Hostess Brands se închide, este încă posibil ca Twinkies, Ding Dongs şi Ho Hos să revină pe piaţă.  Compania intenţionează să vândă brandurile şi alte active la licitaţie.

Nu toţi cei care vând online produse ale Hostess Brands cer, însă, preţuri foarte mari. Unii dintre aceştia au preţuri mai normale, de 5-20 de dolari, în timp ce alţii sunt dispuşi să facă schimb.

Hostess Brands, unul dintre cei mai vechi producători americani de brutărie şi dulciuri, a anunţat că va concedia aproape toţi angajaţii, în număr de 18.500, şi va lichida operaţiunile, după ce o grevă generală a lăsat compania fără resurse financiare pentru a-şi continua activitatea.

Compania a anunţat vineri că va concedia angajaţii şi va continua livrările cu minimul de personal necesar până la epuizarea stocurilor, apoi se va concentra pe vânzarea tuturor activelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici