Oprescu: Ar fi fost bine ca guvernatorul BNR să le spună românilor că se încearcă achiziţia aurului de la Roşia Montană

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminică, în emisiunea "După 20 de ani", referitor la subiectul Roşia Montană, că ar fi fost bine ca guvernatorul BNR să declare public că se face tot ce se poate pentru a fi cumpărat aurul.

982 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Ar fi fost bine ca guvernatorul BNR să le spună românilor că se încearcă achiziţia aurului de la Roşia Montană

Oprescu: Ar fi fost bine ca guvernatorul BNR să spună că se încearcă achiziţia aurului de la Roşia Montană (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Ar fi fost foarte bine să fi ieşit guvernatorul (Băncii Naţionale a României - n.r.) să spună «Facem tot ce putem să cumpărăm noi aurul de acolo»", a spus edilul, la Pro TV, după ce a fost întrebat cum comentează subiectul legat de proiectul minier Roşia Montană.

În acelaşi context, Oprescu nu a dorit să facă aprecieri privind problemele legate de mediu.

"Nu am expertiză tehnică pentru a şti dacă cianurile distrug sau nu", a declarat Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici