Orange a lansat un serviciu de stocare a informaţiilor

Orange România a lansat, luni, un serviciu care le va permite clienţilor persoane fizice să stocheze imagini, videoclipuri, melodii, fişiere, dar şi contactele sau calendarul de întâlniri.

214 afișări
Imaginea articolului Orange a lansat un serviciu de stocare a informaţiilor

Orange a lansat un serviciu de stocare a informaţiilor

Denumit Orange Cloud, serviciul este disponibil pentru clienţii cu abonamente Cangur, Colibri sau Panteră, care pot solicita activarea fără costuri suplimentare.

În funcţie de abonament, clienţii operatorului vor primi până la 10 GB spaţiu de stocare şi trafic nelimitat în Orange Cloud pentru numărul pe care a fost activat serviciul.

"Cei care doresc să beneficieze de un spaţiu de stocare mai mare, cât şi cei care nu au un abonament Cangur, Colibri sau Panteră, pot alege una din opţiunile de 10 GB, 50 GB sau 150 GB pentru 1,5 euro, 5 euro, respectiv 15 euro (TVA inclus) pe lună ce pot fi activate în magazinele Orange, la numărul 408 sau online, din contul Orange", au anunţat reprezentanţii companiei, într-o conferinţă.

Orange Cloud permite trimiterea fişierelor video sau fotografiilor către prieteni sau cunoştinţe direct din Orange Cloud prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter sau prin YouTube.

Aplicaţia Orange Cloud poate fi accesată de utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android (tablete, smartphone-uri, camere foto) şi din această săptămână va fi disponibilă şi în App Store, pentru cei cu iOS.

Informaţiile sunt stocate într-un datacenter din Dublin.

Orange este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu 10,283 milioane de clienţi şi venituri de 913 milioane de euro la 31 decembrie 2012.

Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 230 milioane de clienţi pe cinci continente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici