Orange reduce la 5 planurile tarifare pentru cartele şi la 0,01 euro/minut costul unui apel favorit

Orange România a redus de la şapte la cinci numărul planurilor tarifare pentru serviciile preplătite şi a diminuat la 0,01 euro/minut costul unui apel către un număr favorit şi la 0,1 euro/minut apelurile în cadrul reţelei, a anunţat, luni, operatorul de telefonie mobilă.

39 afișări
Imaginea articolului Orange reduce la 5 planurile tarifare pentru cartele şi la 0,01 euro/minut costul unui apel favorit

Orange reduce la 5 planurile tarifare pentru cartele şi la 0,01 euro/minut costul unui apel favorit (Imagine: Mediafax Foto)

Anterior, apelurile către un număr favorit erau taxate cu 0,09 euro/minut. În interiorul reţelei, clienţii Orange plăteau între 0,16 şi 0,23 euro/minut. Tarifele prezentate nu includ TVA.

De asemenea, la reîncărcarea contului PrePay cu valoarea minimă de 4 euro, clienţii Orange primesc 10% din valoarea reîncarcată, se arată într-un comunicat al Orange România remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

În prezent, planurile tarifare pe segmentul serviciilor preplătite sunt Start, My Time, My Group, My Orange şi Music.

"Prin rearanjarea întregului portofoliu de produse PrePay ne-am propus să atingem două obiective: să simplificăm planurile tarifare şi să oferim preţuri mai bune. Aceste schimbări sunt în conformitate cu noua viziune de brand a companiei", a afirmat director Division Consumer în cadrul Orange România, Ana Niculae.

Orange este cel mai mare jucător local pe piaţa telefoniei mobile, cu un portofoliu de 10,208 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom.

Operatorul are reţea de magazine proprii ce cuprinde 96 de locaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici