Orange România va lansa iPhone 4S o dată cu Vodafone România, pe 11 noiembrie

Orange România va lansa smartphone-ul iPhone 4S al Apple pe 11 noiembrie, a anunţat marţi operatorul de telefonie mobilă, în aceeaşi zi ca şi Vodafone România.

594 afișări
Imaginea articolului Orange România va lansa iPhone 4S o dată cu Vodafone România, pe 11 noiembrie

Orange România va lansa iPhone 4S o dată cu Vodafone România, pe 11 noiembrie

Apple a anunţat marţi că iPhone 4S va fi disponibil din 11 noiembrie în Hong Kong, Coreea de Sud şi alte 13 ţări, între care şi România.

iPhone 4S a fost lansat de compania americană Apple la începutul lunii octombrie.

În primele trei zile de la startul vânzărilor în magazine, în 14 octombrie, Apple a vândut 4 milioane de iPhone 4S.

Orange România şi Vodafone România ocupă primele două poziţii pe piaţa locală.

Celelalte ţări unde va fi disponibil iPhone 4S din 11 noiembrie sunt Albania, Armenia, Bulgaria, Grecia, Polonia, Portugalia, Muntenegru, Malta, El Salvador, Guatemala, Noua Zeelandă şi Panama.

Modelul iPhone 4S este vândut în prezent în 29 de ţări, iar până la sfârşitul acestui an telefonul va fi prezent în peste 70 de state.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici