Orange şi Vodafone cer să furnizeze internet prin firele Romtelecom

Orange şi Vodafone, cei mai mari operatori telecom de pe piaţa locală, au în plan să ofere servicii de acces la internet prin infrastructura fixă a Romtelecom, cei doi giganţi solicitând în acest sens arbitrului telecom să modifice reglementările privind accesul la infrastructura celui mai mare furnizor de telefonie fixă din România.

18 afișări
Imaginea articolului Orange şi Vodafone cer să furnizeze internet prin firele Romtelecom

Orange şi Vodafone cer să furnizeze internet prin firele Romtelecom

Oficialii Orange şi Vodafone şi-au exprimat această intenţie în interviuri acordate în acest an ZF, însă nu au oferit detalii.

"Un lucru de care Orange ar fi interesat în mod particular în 2009 ar fi o reglementare mai eficientă a buclei locale (accesul la infrastructura fixă a Romtelecom - n. red.). Atât Orange, cât şi alti operatori vor să intre pe această piaţă", a declarat Richard Moat, fostul CEO al Orange.

Citeşte mai multe despre piaţa de internet pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici