Orange va reduce de vineri, cu până la 58%, tarifele pentru serviciile de date în roaming

Orange România va reduce, începând de vineri, cu până la 58%, tarifele la abonamentul Travel Data pentru clienţii care utilizează serviciile de e-mail şi Internet mobil în roaming, atunci când călătoresc în ţările Uniunii Europene şi în Elveţia, a anunţat operatorul.

24 afișări
Imaginea articolului Orange va reduce de vineri, cu până la 58%, tarifele pentru serviciile de date în roaming

Orange va reduce de vineri, cu până la 58%, tarifele pentru serviciile de date în roaming (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Abonaţii Orange România pot alege, în funcţie de traficul de date dorit, una dintre opţiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro şi respectiv 30 de euro (TVA inclus).

"După consumarea traficului de date inclus, opţiunea aleasă se reactivează automat atunci când se iniţiază o nouă conexiune de date, astfel încât clienţii vor continua să beneficieze de tarifele din cadrul opţiunii", se precizează într-un comunicat al operatorului.

De exemplu, în cazul în care clientul alege opţiunea Travel Data cu 10 MB la opt euro şi consumă 18 MB atunci când se află în roaming în Uniunea Europeană sau în Elveţia, va plăti 16 euro, adică mai puţin de 1 euro/MB, în urma reactivării automate a opţiunii.

Orange România este cel mai mare operator local de telecomunicaţii mobile, cu 10,81 milioane de clienţi şi venituri de 237 milioane de euro la 31 martie.

Operatorul este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 180 de milioane de clienţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici