Oraşul Berlin, victima propriului succes

Berlinul se luptă să-şi păstreze identitatea, în condiţiile în care popularitatea sa este în plină expansiune. Turiştii, pe de o parte, invadează capitala Germaniei, nerăbdători să guste din celebra sa viaţă de noapte, în timp ce investitorii din Scandinavia ridică preţurile pe piaţa imobiliară.

383 afișări
Imaginea articolului Oraşul Berlin, victima propriului succes

Oraşul Berlin, victima propriului succes (Imagine: www.incont.ro)

Potrivit www.incont.ro, rezidenţii încearcă din răsputeri să stopeze creşterea preţurilor la apartamente, dar acest lucru pare imposibil în iureşul care a cuprins întregul oraş.

Totul a început cu un zgomot, un sunet surd produs parcă de nişte roţi. Daniel Dagan abia l-a auzit la început, dar cu timpul acesta a devenit mai frecvent şi a început să tulbure liniştea clădirii în care locuieşte, în centrul Berlinului.

Plăcuţele cu numele proprietarilor de pe uşile apartamentelor au început să fie înlocuite cu numere, Dagan a început să vadă din ce în ce mai des feţe necunoscute, iar pubelele de gunoi din curte au început să se umple cu prosoape folosite.

Dagan şi-a dat seama atunci că blocul său a început să se transforme în hotel. Acum ştie că zgomotul de pe palier vine de la rotiţele bagajelor cu care turiştii vin să se cazeze şi din ce în ce mai des i se solicită informaţii despre locurile de distracţie din oraş.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici