Ordonanţa de modificare a Codului fiscal, "rătăcită" pe drumul spre Monitorul Oficial

Ordonanţa de urgenţă de modificare a Codulu Fiscal, a cărei aprobare în Guvern a fost anunţată miercuri seară, nu apăruse până ieri după amiază la Monitorul Oficial. În schimb, au început să circule zvonuri privind reţinerea documentului pentru modificări suplimentare, potrivit Ziarului Financiar.

36 afișări
Imaginea articolului Ordonanţa de modificare a Codului fiscal, "rătăcită" pe drumul spre Monitorul Oficial

Ordonanţa de modificare a Codului fiscal, "rătăcită" pe drumul spre Monitorul Oficial (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Oricum Finanţele încalcă din nou principiul din Codul fiscal care cere un termen minim de şase luni între momentul introducerii unor modificări şi intrarea în vigoare a acestora, însă în cazul în care publicarea mai întârzie mult, vor stabili un nou record în materie de schimbare intempestivă a legislaţiei. Nu este prima ezitare în schimbarea legislaţiei din partea Guvernului Boc.

Citeşte mai multe despre zvonurile privind modificările suplimentare pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici