Organizaţiile şi fundaţiile pot depune proiecte destinate tinerilor şi studenţilor

Organizaţiile non guvernamentale şi fundaţiile pot depune, până pe 4 septembrie, proiecte destinate tinerilor şi studenţilor, anunţă ministrul Familiei, Natalia Intotero.

103 afișări
Imaginea articolului Organizaţiile şi fundaţiile pot depune proiecte destinate tinerilor şi studenţilor

Organizaţiile şi fundaţiile pot depune proiecte destinate tinerilor şi studenţilor

„Vă anunţ cu bucurie că a fost deschisă sesiunea de proiecte de tineret şi studenţi din cadrul <Concursului Naţional de proiecte 2023>. Până în data de 4 septembrie 2023 organizaţiile non guvernamentale şi fundaţiile pot depune la sediul Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, proiecte destinate tinerilor şi studenţilor. În acest sens, ONG-urile sunt aşteptate la sediul instituţiei din Bucureşti, Piaţa Montreal nr.10 – intrarea D, de luni până joi între orele 08:00 – 16:00 şi vinerea între 08:00 – 14:00”, a scris ministrul pe Facebook.

Suma disponibilă pentru această sesiune este de 3.000.000 lei, repartizată pentru linia de finanţare destinată proiectelor de tineret în valoare de 1.800.000 lei şi pentru linia de finanţare destinată proiectelor studenţeşti 1.200.000 lei, cu o limită maximă pe proiect de 100.000 lei.

Natalia Intotero adaugă că încurajează toate ONG-urile şi fundaţiile eligibile să depună cât mai multe proiecte: „cred că împreună putem să facem lucruri frumoase pentru tineri si studenţi. Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse: https://mfamilie.gov.ro/1/tineret/”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici