(P) Ediţia a cincea a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi

La 1 iulie s-a lansat a cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi. Concursul online de proiecte comunitare are loc anul acesta în perioada 1 iulie-11 septembrie pe blogul www.raiffeisencomunitati.ro la secţiunea Program de Granturi.

447 afișări
Imaginea articolului (P) Ediţia a cincea a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi

(P) Ediţia a cincea a Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi

Cele mai bune 10 proiecte comunitare vor primi cate o finanţare de 10.000 de euro, valoarea totală a finanţărilor oferite de Programul de Granturi Raiffeisen Comunităţi fiind de 100.000 euro.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunităţi este primul program de finanţare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piaţa bancară din România. Scopul său este sa sprijine organizaţiile - eligibile în conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea - care doresc să dezvolte şi să implementeze programe din domeniile educaţie financiară,  ecologie urbană, servicii sociale şi de sănătate în beneficiul comunităţilor unde Raiffeisen Bank îşi desfăşoară activitatea. 

Programul de Granturi se va desfaşura în perioada 1 iulie – 11 septembrie în două etape:

  • 1 iulie - 1 august 2015 (inclusiv) - depunerea propunerilor de proiecte

Această etapă e urmată de o perioadă de evaluare internă a propunerilor, urmând ca lista propunerilor de proiect finaliste să fie anunţată la data de 17 august 2015.

  •  17 august  - 11 septembrie – votarea de către publicul larg şi jurizarea internă (50% si 50%)

Lista proiectelor câştigătoare va fi anunţată până la data de 16 septembrie 2015, după verificarea şi validarea de către Raiffeisen Bank S.A. a voturilor înregistrate.

Programul se desfăşoară pe platforma Raiffeisen Comunităţi, secţiunea “Program de granturi”- www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/. Aici se află regulamentul de desfăşurare a programului, care conţine etapele programului, criteriile de eligibilitate şi selecţie a propunerilor etc.

Pentru informaţii suplimentare: raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici