(P) OCTANO Downstream devine unul dintre cei mai importanţi jucători privaţi neafiliaţi de pe piaţa naţională de distribuţie de carburanţi

Cu o investiţie de 30 de milioane de euro, compania Octano Downstream, parte a grupului Bulrom Gas, şi-a extins portofoliul la 35 de staţii de distribuţie şi îşi propune ca, până la finalul anului 2025, să devină cel mai important jucător privat, neafiliat unui grup petrolier, de pe piaţa de distribuţie de carburanţi naţională.

250 afișări
Imaginea articolului (P) OCTANO Downstream devine unul dintre cei mai importanţi jucători privaţi neafiliaţi de pe piaţa naţională de distribuţie de carburanţi

(P) OCTANO Downstream devine cel mai important jucător privat neafiliat de pe piaţa naţională de distribuţie de carburanţi

La începutul lunii aprilie, Octano Downstream, companie cu capital integral românesc, a deschis cea de-a 35-a staţie de distribuţie, unitate aflată în oraşul Zărneşti, judeţul Braşov, marcând astfel o nouă etapă dintr-un plan de creştere care urmează să-i asigure o poziţie importantă în acest sector pentru următorii cinci ani. În strânsă legătură cu dezvoltarea economică, Octano Downstream îşi reafirmă angajamentul social pe termen lung, integrând în strategiile sale teme comunitare şi de mediu şi implicându-se cu consecvenţă în proiecte de promovare a tehnologiilor curate şi a surselor de energie alternative, sau în procesele de schimbare menite să îmbunătăţească viaţa oamenilor şi a comunităţilor.

Cei care aleg Octano ne percep ca pe un brand românesc competitiv, în care au încredere mai ales acum, în contextul dezechilibrelor care au influenţat în ultimii doi ani pieţele globale. Pentru locuitorii din împrejurimile staţiilor noastre, suntem o soluţie la îndemână, la un nivel ridicat de calitate. Lanţul staţiilor Octano a devenit un partener de încredere nu doar pentru călătorii  care doresc să alimenteze cu carburant sau să ia micul dejun, ci şi pentru micile afaceri regionale sau pentru organizaţiile care dezvoltă local strategii de sustenabilitate sau de protecţie a mediului. Răspundem prezent nevoilor tuturor românilor, prioritizându-le pe ale celor care-şi desfăşoară activitatea în regiunile în dezvoltare sau în localităţile situate departe de marile centre urbane. Aceştia sunt oamenii pe care se bazează economia ţării şi pentru ei ne dorim să rămânem un partener de încredere”, spune Alexandru Popa (foto), CEO al grupului Bulrom Gas.

Iniţiativă a unor profesionişti cu peste 20 de ani de experienţă în segmentul de comerţ şi distribuţie GPL, proiectul Octano, pornit în urmă cu 7 ani, a urcat rapid printre principalii jucători din această piaţă la nivel naţional. “Ne aflăm într-un top 3 al reţelelor de staţii de distribuţie de carburant neafiliate unor grupuri petroliere şi ne continuăm drumul, chiar dacă provocările semnificative din ultimii ani continuă să afecteze piaţa combustibililor din România. Volatilitatea preţului ţiţeiului a făcut ca această industrie să devină foarte dinamică şi, pe alocuri, impredictibilă. Prin bune practici şi o strategie sustenabilă, Octano Downstream a demonstrat rezilienţă în faţa incertitudinii şi îşi respectă planurile iniţiale de dezvoltare. Păstrăm un ritm de creştere de 5-6 staţii pe an, pe care îl vom menţine, astfel încât să atingem un total de 50 de staţii până la finalul anului 2025. Pe măsură ce ne extindem, reafirmăm angajamentul companiei de a sprijini economia locală, industria de transporturi, agricultura şi IMM-urile din zonele care ne susţin creşterea, plan susţinut şi prin investiţiile continue în dezvoltarea acestei reţele”, spune Alexandru Popa.

Parte din cultura corporativă a companiei, sustenabilitatea, programele de protecţie a mediului şi proiectele de dezvoltare comunitară rămân prioritare în strategiile generale de dezvoltare. Octano Downstream Social Hub reprezintă un sprijin economic major în zonele în care activează şi un partener de încredere pe care românii pot conta atunci când au nevoie de servicii de calitate. Compania are o contribuţie activă la protecţia mediului prin proiecte de promovare a surselor alternative de energie. Unul dintre proiectele care a demarat este cel de instalare a panourilor fotovoltaice şi continuă programul de instalare a staţiilor de încărcare pentru maşini electrice.

Octano ştie ce-şi doresc clienţii. Vă aşteptăm cu servicii şi carburant de calitate, produs pentru români de rafinăriile din România!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici