(P) Start-Up românesc îşi anunţă în Times Square listarea pe platforme de tranzacţionare Blockchain

1093 afișări
Imaginea articolului (P) Start-Up românesc îşi anunţă în Times Square listarea pe platforme de tranzacţionare Blockchain

Start-Up românesc îşi anunţă în Times Square listarea pe platforme de tranzacţionare Blockchain

Lanceria.io, platformă bazată pe blockchain susţinută de inteligenţa artificială, a reuşit să atragă atenţia investitorilor datorită poziţionării sale care vine să susţină ecosistemul de freelancing care a explodat în perioada pandemiei în întreaga lume.

De curând, proiectul a intrat în atenţia publicului din întreaga lume, pornind o campanie de promovare care ţinteşte principalele centre financiare din lume, printre care New York, Londra şi Bucureşti.

Anunţul vine în continuarea strategiei de dezvoltare a start-up-ului care, după două runde de finanţare în care au securizat peste un milion de dolari, ţinteşte următorul prag de dezvoltare descentralizată, prin intermediul listării proiectului pe platforma de tranzacţionare Digifinex.

Trăim un moment cu adevărat special. Avem ocazia să schimbăm percepţia oamenilor despre blockchain şi ne bucurăm să fim pionieri în acest ecosistem nou, care va schimba complet modul în care ne raportăm la noţiunea de valoare.“ - spune Mihai Sebastian Sararu, CEO Lanceria.

Fondat la începutul lunii mai, proiectul Lanceria.io este în plină dezvoltare, fiind o iniţiativă independentă ce îşi doreşte să menţină un comision redus pentru angajator. În plus, foloseşte inteligenţa artificială care ajută la determinarea unui matching între freelancer şi angajator pentru a finaliza un proiect cu succes, pentru ambele părţi. Totodată, Lanceria.io introduce opţiunea de plăţi hybrid, atât plăţi prin FIAT, cât şi plăţi prin criptomonede. 

Prin platforma Lanceria.io ne propunem să schimbăm dinamica puterii în ecosistemul freelancing-ului şi să eliminăm comisioanele pentru freelanceri, oferind în acelaşi timp angajatorilor un marketplace dinamic prin care pot selecta cel mai potrivit freelancer care să finalizeze cu succes proiectul dorit.” - declară CEO-ul companiei Lanceria.

Compania, formată de o echipă de freelanceri pasionaţi cu o experienţă amplă în domeniul Blockchain şi AI, îşi propune să transforme ecosistemul freelancing-ului oferind încredere şi transparenţă, toate cu ajutorul unei platforme de freelancing 2.0.

Board-ul executiv este completat de Florin Mitu - Co-Founder şi Robert Tudor - COO.

Vezi VIDEO LANSARE:

 

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.lanceria.io

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici