(P) Ursus Breweries, în parteneriat cu Asociaţia Mame pentru Mame, a finalizat ediţia pilot a campaniei “9 luni cu 0 alcool”

Ursus Breweries, în parteneriat cu Asociaţia Mame pentru Mame, a finalizat ediţia pilot a campaniei “9 luni cu 0 alcool” (#9cu0), iniţiativă lansată anul trecut şi dezvoltată ca parte a unuia dintre angajamentele de dezvoltare durabilă ale companiei, acela de a promova un consum reponsabil de alcool.

699 afișări
Imaginea articolului (P) Ursus Breweries, în parteneriat cu Asociaţia Mame pentru Mame, a finalizat ediţia pilot a campaniei “9 luni cu 0 alcool”

(P) Ursus Breweries, în parteneriat cu Asociaţia Mame pentru Mame, a finalizat ediţia pilot a campaniei “9 luni cu 0 alcool”

În data de 23 martie 2016, Ursus Breweries împreună cu Asociaţia Mame pentru Mame şi Dana Rogoz, ambasadoarea campaniei şi una dintre mamele responsabile din România, în cadrul unui eveniment organizat în Bucureşti, au prezentat rezultatele ediţiei pilot.

Consumul de alcool în timpul sarcinii este asociat cu o serie de riscuri, ce pot apărea atât la mamă (avort spontan, naştere prematură sau întârziată), cât şi la făt (Spectrul Tulburărilor Alcoolice Fetale şi Sindromul Alcoolic Fetal) iar campania de informare “9 luni cu 0 alcool” (#9cu0), implementată sub forma unui program pilot care a presupus şi o serie de seminarii în Râmnicu Sărat, Gherăseni, Pogoanele şi Nehoiu, din judeţul Buzău, a avut rezultate importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici