PAID: În zilele de după cutremurele din Turcia, în România s-au emis cu 25% mai multe poliţe

Numărul poliţelor obligatorii de locuinţă emise la nivel naţional în zilele care au urmat după cutremurele puternice din Turcia, în perioada 7-9 februarie, a crescut cu 25% faţă de perioada similară a anului 2022, susţin reprezentanţii Poolului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID).

503 afișări
Imaginea articolului PAID: În zilele de după cutremurele din Turcia, în România s-au emis cu 25% mai multe poliţe

PAID: În zilele de după cutremurele din Turcia, în România s-au emis cu 25% mai multe poliţe

„Am observat o creştere a interesului. În zilele imediat următoare evenimentelor din Turcia (7-9 februarie) s-au emis la nivel naţional cu 25% mai multe poliţe decât în perioada similară din anul trecut. La 31 ianuarie 2023 erau în vigoare 1.850.373 poliţe PAD reprezentând 19,30% din fondul locativ naţional“, au transmis reprezentanţii PAID pentru ZF.

Dezastrul natural ce a avut loc în Turcia, reprezentat de două seisme puternice cu magnitudinile de 7,8 grade pe scara Richter şi, respectiv, 7,6 grade, la care s-au adăugat mai multe replici ale seismului şi care au lăsat în urmă mii de clădiri distruse şi mii de vieţi pierdute, aduce în prim-plan probleme care există în România de foarte mulţi ani.

La 31 ianuarie 2023 erau in vigoare 1.850.373 de poliţe obligatorii de locuinţe PAD reprezentând 19,30% din fondul locativ naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici