Pasajul Piaţa Presei ar putea începe la anul

Lucrările de la pasajul de la Piaţa Presei Libere ar putea începe anul viitor, după ce Consiliul General a aprobat în luna iunie 2009 indicatorii tehnico-economici ai proiectului şi urmează să fie organizată licitaţia, informează Ziarul Financiar.

23 afișări
Imaginea articolului Pasajul Piaţa Presei ar putea începe la anul

Pasajul Piata Presei ar putea incepe la anul

"Pe noi ne interesează ca fluxul de maşini care vine dinspre Fântâna Mioriţa şi Drumul Naţional 1 să nu fie blocat la semaforul de la Piaţa Presei Libere. Proiectul tehnic este gata şi urmează ca executivul primăriei să organizeze licitaţia, cel mai probabil anul viitor", a declarat Mircea Raicu, viceprimarul Capitalei. Pasajul subteran de la Piaţa Presei Libere va avea o lungime de 550 de metri şi va costa circa 27 mil. euro, durata investiţiei fiind de 18 luni.

Citeste mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici