Paşte pe pârtie cu oferte speciale. Ce surprize li se pregătesc celor care îşi petrec minivacanţa pe Valea Prahovei.

Oferte speciale pentru minivacanţa de Paşte, anunţate la munte. Teleferic Prahova transmite că cei care cumpără tichete pot câştiga un voucher de 150 de lei. Mii de români au ales anul acesta să îşi petrească Paştele în staţiunile de pe Valea Prahovei.

288 afișări
Imaginea articolului Paşte pe pârtie cu oferte speciale. Ce surprize li se pregătesc celor care îşi petrec minivacanţa pe Valea Prahovei.

Paşte pe pârtie cu oferte speciale

Teleferic Prahova anunţă că achiziţionarea unui tichet, pe oricare dintre instalaţiile de transport pe cablu administrate de firmă, se poate transforma într-un iepuraş care aduce surprize în perioada următoare.

Mai precis, tot ce trebuie să facă posesorul tichetului este să introducă, pe http://www.teleferic.ro/paste-fericit-pe-partie/

codul tichetului, în câmpul “Referinta Comanda”.

Câştigul poate fi un voucher în valoare de 150 lei pe care norocosul îl poate folosi la achiziţia tichetelor pentru oricare dintre instalaţiile de transport pe cablu administrate de Teleferic Prahova.

Societatea anunţă şi 10% reducere la orice tichet emis de către Teleferic Prahova la inscrierea în newsletter.

Campanie este valabila în perioada 04.04.2018 – 04.05.2018.

Aici puteţi vedea care este starea pârtiilor: http://www.teleferic.ro/starea-partiilor/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici