Patru companii care au un rating mai bun decât SUA

În vâltoarea crizei, multe companii americane şi-au pierdut ratingul maxim, iar acum a venit şi rândul "marii corporaţii" numită America. Înainte de asta, agenţia de evaluare financiară S&P scăzuse ratingul mai multor companii americane, printre care Berkshire Hathaway, GE şi Pfizer.

336 afișări
Imaginea articolului Patru companii care au un rating mai bun decât SUA

Patru companii care au un rating mai bun decât SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit www.incont.ro, doar patru companii americane mai sunt cotate cu rating maxim: Microsoft, Exxon Mobil, Johnson&Johnson şi Automatic Data Processing.

Reducerea ratingurilor nu a contat prea mult, pentru că pieţele financiare îşi făcuseră deja propriile evaluări, iar retrogadările nu au influenţat foarte mult investitorii.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici