Patruzeci de candidaţi pe un loc în conducerea Hidroelectrica

Un număr de 2.447 de persoane au depus CV-uri pentru 67 de poziţii de top şi middle management scoase la concurs de Hidroelectrica, reprezentând aproape 40 de candidaţi pe un loc.

785 afișări
Imaginea articolului Patruzeci de candidaţi pe un loc în conducerea Hidroelectrica

Peste 2.400 de candidaţi pentru 67 de poziţii de management la Hidroelectrica (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Procesul de recrutare a început pe 20 martie, iar cei intersaţi au putut transmite CV-urile pe site-ul Hidrolectrica până miercuri, 10 aprilie. Procedura de depunere a fost exclusiv online.

Selecţia CV-urilor a început în 27 martie şi este planificată să se încheie în 20 aprilie, se arată într-un comunicat transmis de Hidroelectrica.

Programările pentru următoarea etapă a recrutării - interviurile cu candidaţii selectaţi - încep la 22 aprilie.

Din cele 67 de poziţii scoase la concurs, 52 sunt în cele 13 sucursale din ţară ale companiei, iar 15 posturi sunt în executivul de la Bucureşti.

Recrutarea este derulată de Hidroelectrica în parteneriat cu firma Pedersen&Partners.

Adimistratorul judiciar al Hidroelectrica, firma Euro Insol, a desfiinţat în luna ianuarie 22 posturi de director din Hidroelectrica, iar cei 57 de şefi din noua organigramă au fost numiţi cu delegaţie, pentru o perioadă de 90 de zile, până la ocuparea posturilor prin concurs.

Hidroelectrica, companie controlată de stat prin Ministerul Economiei, este în insolvenţă din luna iunie a anului trecut.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici