Pensiile, la control. Noi opţiuni pentru clienţii unei bănci

  • BCR va oferi opţiuni noi în mediul online pentru clienţi
  • O nouă funcţie este cea de verificare a soldului din conturile de pensii BCR
  • 45% din creditele oferite de BCR au fost oferite exclusiv online
5236 afișări
Imaginea articolului Pensiile, la control. Noi opţiuni pentru clienţii unei bănci

Pensiile, la control. Noi opţiuni pentru clienţii unei bănci

Vrei să vezi când îţi intră banii în cont sau să verifici tranzacţiile tale bancare cât mai rapid? Banca Comercială Română este una dintre băncile care lucrează intens la facilităţile pe care să le ofere clienţilor direct din aplicaţie. Printre cele mai recente funcţionalităţi introduse pentru utilizatori se regăsesc funcţii precum vizualizarea de pensii în aplicaţie şi dezvoltarea securităţii digitale.

Petruţ Lixandru, şeful departamentului de Canale Digitale de Distribuţie al BCR, spune că au implementat în aplicaţia băncii funcţia de a viziona banii de la pensii administraţi de către BCR.

„Începând de luna aceasta vor avea posibilitatea să îşi vizualizeze şi pensiile, pilonul II şi pilonul III direct în George. Deci practic îmbogăţim, pe lângă noi parteneriate, şi zona de produse, adăugăm cât mai multe produse”, explică el..

Cristian Mustaţă, directorul executiv adjunct al departamentului de Distribuţie Retail BCR, precizează faptul că în ultimii şapte ani au reuşit să mute aproape jumătate din interacţiunea pentru creditare în mediul online.

„Este un progres semnificativ, adică în momentul de faţă avem 45% chiar credite care sunt acordate 100% online, prin George, din total portofoliu”, spune Cristian Mustaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici