PepsiCo a inaugurat în Rusia cea mai mare unitate de producţie din lume

PepsiCo a inaugurat, miercuri, în Rusia cea mai mare unitate de producţie din lume pentru băuturi răcoritoare marca Pepsi, cu o capacitate estimată la 2,1 miliarde de litri pe an, transmite Ria Novosti.

15 afișări
Imaginea articolului PepsiCo a inaugurat în Rusia cea mai mare unitate de producţie din lume

PepsiCo a inaugurat în Rusia cea mai mare unitate de producţie din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Uzina, construită în Domodedovo, un oraş din regiunea Moscova, va putea ajunge la capacitate maximă în trei sau patru ani, după instalarea tuturor echipamentelor. În funcţie de capacitate, unitatea este cel mai mare producător de băuturi non-alcoolice din Europa, a afirmat directorul general al PepsiCo, Indra Nooyi.

Grupul american a investit în construirea fabricii, în parteneriat cu producătorul de recipiente de îmbuteliat Pepsi Bottling Group, 180 milioane dolari.

PepsiCo intenţionează să investească în Rusia, în următorii trei ani, un miliard de dolari, a adăugat Nooyi. În ultimii zece ani, grupul a investit deja trei miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici