Peste 20.000 de locuinţe, scoase la vânzare la Târgului Imobiliar Naţional tIMOn

Dezvoltatorii imobiliari vor prezenta la a doua ediţie din 2008 a Târgului Imobiliar Naţional tIMOn peste 20.000 de locuinţe, în valoare totală de peste patru miliarde de euro, în proiecte rezidenţiale din România, Egipt, Bulgaria, Spania şi Brazilia, au anunţat, luni, organizatorii expoziţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de locuinţe, scoase la vânzare la Târgului Imobiliar Naţional tIMOn

Peste 20.000 de locuinţe, scoase la vânzare la tIMOn (Imagine: Mediafax Foto)

La târgul organizat la World Trade Center Bucureşti în perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidenţiale.

"În cadrul expoziţiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investiţie de peste patru miliarde euro, însumând aproximativ 22.000 de unităţi locative în Bucureşti, Braşov, Sinaia, Buşteni, Bran, Iaşi, Bacău, Ploieşti, Constanţa, Costineşti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia şi Sunny Beach (Bulgaria), Spania şi Brazilia. Dintre acestea sunt scoase la vânzare 17.000 de locuinţe în Bucureşti, 1.000 în zona montană Prahova-Braşov, 500 pe litoral, 1.500 în provincie şi 500 în străinătate", se arată într-un comunicat al Admedia Consulta, organizatorul expoziţiei.

Ponderea cea mai mare a ofertei expuse la târg este deţinută de apartamente, acestea fiind şi cele mai căutate locuinţe.

"În urma unui studiu efectuat la expoziţia din februarie a reieşit că 82% din cei 17.000 vizitatori ai tIMOn au căutat apartamente, 61% dintre aceştia fiind dispuşi să plătească pentru un apartament între 75.000 şi 150.000 de euro", se precizează în comunicat.

În cadrul târgului vor fi expuse, în premieră, şapte proiecte rezidenţiale.

Cea mai ieftină locuinţă disponibilă spre vânzare la expoziţie este un apartament de două camere nefinisat în Hurghada - Egipt, promovat de site-ul ansamblurirezidenţiale.ro, al cărui preţ este de 10.000 euro fără taxe.

În Bucureşti, cele mai mici preţuri sunt înregistrate la garsoniere, respectiv 48.000 euro, cu TVA inclus, iar cele mai mari ajung la un milion de euro pentru un penthouse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici