Peste 200 de expozanţi la târgul de turism de la Bucureşti. Reduceri de până la 40%

Peste 200 de expozanţi vor participa în perioada 13-16 noiembrie la Târgul Naţional de Turism, care se va desfăşura la complexul expoziţional Romexpo, pachetele de vacanţă fiind scoase la vânzare cu reduceri de până la 40%.

571 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de expozanţi la târgul de turism de la Bucureşti. Reduceri de până la 40%

Peste 200 de expozanţi la târgul de turism de la Bucureşti. Reduceri de până la 40% (Imagine: Hepta)

Târgul va fi deschis între orele 10:00 şi 18:00 joi, vineri, şi sâmbătă, iar duminică între 10:00 şi 16:00. Intrarea va costa 15 lei.

Vor participa peste 200 de expozanţi, de la agenţii de turism şi hoteluri până la consilii locale, patronate, dar şi firme din străinătate. Astfel, vor veni expozanţi din Austria, Bulgaria, Ungaria, Germania, India, Turcia şi Palestina.

Reprezentanţii patronatelor din turism spun că vizitaorii vor putea găsi oferte pentru sărbătorile de iarnă, dar şi pentru vara anului viitor, care vor beneficia de reduceri de până la 40%.

Organizatorii aşteaptă ca peste 15.000 de vizitatori să ajungă la târg în cele patru zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici