Peste 50% dintre români îşi iau bilet la spectacol cu cardul online. Care sunt avantajele

În urmă cu trei ani, un sfert din biletele la spectacole se cumpărau online cu cardul. În prezent, mai mult de jumătate din numărul de bilete se achită online cu cardul, spun reprezentanţii site-urilor de profil.

17 afișări
Imaginea articolului Peste 50% dintre români îşi iau bilet la spectacol cu cardul online. Care sunt avantajele

Peste 50% dintre români îşi iau bilet la spectacol cu cardul online. Care sunt avantajele (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Românii plătesc tot mai des online, cu cardul, atunci când cumpără bilete la concerte, spectacole, teatre sau festivaluri. Anul trecut, comparativ cu 2009, numărul de tranzacţii cu cardul pe segmentul de divertisment s-a triplat, înregistrând cea mai mare creştere între principalele domenii din comerţul electronic, potrivit datelor GECAD ePayment, furnizate pentru Gândul.

Citeşte mai multe despre avantajele cumpărării de bilete cu cardul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici