Peter Imre a plecat de la Philip Morris

Peter Imre, Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria, şi-a încheiat mandatul în cadrul companiei, iar interimar a fost numit directorul general pentru România şi Bulgaria, Roman Yazbeck, a anunţat, joi, producătorul de ţigarete.

251 afișări
Imaginea articolului Peter Imre a plecat de la Philip Morris

Peter Imre a plecat de la Philip Morris (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Peter Imre nu intenţionează să mai lucreze pentru o altă companie şi se va ocupa de afacerile pe care le derulează în imobiliare şi pe piaţa de capital, după încheierea mandatului de Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria.

Imre a decis să urmeze alte oportunităţi de carieră în afara companiei, se arată într-un comunicat al companiei.

"Nu intenţionez să lucrez pentru o altă companie. Mă voi ocupa de afacerile mele. Am investiţii pe piaţa de capital şi câteva imobiliare", a declarat agenţiei MEDIAFAX Peter Imre.

El şi-a început activitatea în cadrul grupului Philip Morris în 1989, la filiala din Ungaria, iar în perioada 1990-1994 a fost consultant Philip Morris România. Din 1994 a fost cooptat de compania Kraft Jacobs Suchard România, unde a ocupat funcţia de director de vânzări şi marketing timp de trei ani.

În 1997, Imre a fost numit director Corporate Affairs Philip Morris pentru România, iar din 2006 şi pentru Bulgaria.

Directorul general, Roman Yazbeck, va reprezenta producătorul în relaţia cu mass media şi alţi parteneri externi.

În România, Philip Morris International are o fabrică la Otopeni şi exportă în principal în UE, în state precum Italia, Polonia şi Cehia, precum şi în Africa.

British American Tobacco, Philip Morris International şi Japan Tobacco International deţin peste 95% din piaţa ţigărilor şi produselor din tutun din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici