Petrom a majorat preţurile la benzină şi motorină

Petrom a majorat miercuri preţurile de referinţă la benzină şi motorină cu şase bani pe litru, ca urmare a evoluţiei cotaţiilor internaţionale la produse petroliere, a anunţat compania, într-un comunicat.

163 afișări
Imaginea articolului Petrom a majorat preţurile la benzină şi motorină

Petrom a majorat preţurile la benzină şi motorină (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Astfel, benzina Premium fără plumb va costa 3,38 lei pe litru, iar cea Top Premium fără plumb 3,71 lei pe litru. Sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor fi vândute pentru 3,48 lei, respectiv 4,11 lei pe litru.

Totodată, motorina Top Euro Diesel 5 costă 3,42 lei pe litru, iar noul preţ al motorinei Euro Diesel 5 este de 3,29 lei pe litru. Sortimentele OMV Sprint Diesel şi OMV Alpin Diesel costă 3,47 lei pe litru, respectiv 3,75 lei pe litru.

Compania Petrom este deţinută, din 2004, de grupul austriac de petrol şi gaze OMV.

Atât Rompetrol, cât şi Lukoil au operat modificări ale tarifelor la carburanţii auto în această săptămână.

Astfel, Rompetrol a majorat, marţi, preţurile de referinţă la benzină şi motorină cu opt bani pe litru. Tot marţi, Lukoil România a scumpit marţi cu doi bani pe litru benzina şi motorina, dar a redus cu acelaşi nivel tariful la GPL auto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici