Petrom a redus preţul motorinei pentru a doua oară în această săptămână

Petrom a redus, joi, preţul motorinei, cu trei bani pe litru, la o zi după ce compania a ieftinit carburanţii cu trei bani pe litru în cazul motorinei şi cu şase bani pe litru la benzină.

58 afișări
Imaginea articolului Petrom a redus preţul motorinei pentru a doua oară în această săptămână

Petrom a redus preţul motorinei pentru a doua oară în această săptămână (Imagine: Mediafax Foto)

Motorina Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel are, de joi, un preţ de 3,67 lei/litru, iar OMV Sprint Diesel costă 3,72 lei pe litru. Sortimentele Euro Diesel 5 şi OMV Alpin Diesel sunt vândute cu 3,51 lei/litru, respectiv 4 lei/litru.

La benzine rămân valabile preţurile anunţate la cea mai recentă ieftinire, de miercuri, când preţurile au fost reduse cu şase bani pe litru.

Astfel, un litru de benzină Premium fără plumb costă 3,77 lei pe litru, iar sortimentul Top premium fără plumb are un preţ de 4,14 lei pe litru. Gamele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 sunt comercializate cu 3,91 lei/litru, respectiv 4,54 lei/litru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici