Petrom a scăzut luni preţul carburanţilor cu şase bani pe litru

Petrom a redus, luni, cu şase bani pe litru, preţurile de referinţă ale benzinei şi motorinei, potrivit companiei petroliere.

16 afișări
Imaginea articolului Petrom a scăzut luni preţul carburanţilor cu şase bani pe litru

Petrom a scăzut luni preţul carburanţilor cu şase bani pe litru (Imagine: Mediafax Foto)

Compania a operat săptămâna trecută alte două reduceri ale preţurilor carburanţilor.

Astfel, benzina Premium fără plumb 95 costă de luni 3,31 lei, Top Premium fără plumb 99Ă are preţul de 3,64 lei, OMV Carrera 95 de 3,41 lei, iar OMV Carrera 100 costă 4,4 lei.

În cazul motorinelor, sortimenteleTop Euro Diesel 4 şi Euro Diesel 4 costă 3,7 lei, respectiv 3,62 lei, în timp ce OMV Sprint Diesel este comercializat la preţul de 3,75 lei pe litru, iar OMV Premium Diesel la 4,03 lei.

Conform strategiei de preţuri a Petrom, în staţiile companiei tarifele pot varia cu până la 5% în plus sau în minus.

Petrom are cea mai extinsă reţea de benzinării dintre companiile petroliere de pe piaţa românească, formată din aproximativ 450 de staţii.

Petrom este controlată de grupul austriac OMV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici