Petrom scumpeşte, de sâmbătă, motorina şi benzina

Petrom va majora, sâmbătă, preţurile la motorina şi benzina comercializate în reţeaua proprie, cu opt bani, respectiv cu patru bani pe litru, ca urmare a creşterii cotaţiilor internaţionale a ţiţeiului, a anunţat, vineri, compania.

3 afișări
Imaginea articolului Petrom scumpeşte, de sâmbătă, motorina şi benzina

Petrom scumpeşte, de sâmbătă, motorina şi benzina

Astfel, benzina ECOPremium 95 va costa 3,55 lei/litru, Premium fără plumb va avea un preţ de 3,52 lei, iar cea Top Premium va putea fi cumpărată cu 3,85 lei.

Totodată, litrul de benzină OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor costa 3,62 lei, respectiv 4,25 lei.

Noul preţ al motorinei OMV Premium Diesel Alpine Diesel va fi de 3,95 lei, iar cel al Top Euro Diesel 4 va urca la 3,59 lei/litru.

Politica de preţuri a Petrom, adoptată în 2005, are în vedere evoluţiile internaţionale ale preţului produselor petroliere, dar şi contextul pieţei interne.

Petrom operează în România circa 500 de staţii, dintre care aproximativ 100 de unităţi sunt PetromV.

Compania a anunţat, luni, că a finalizat transferul celor 500 de staţii în sistemul de administrare Full Agency, prin care 300 de dealeri vor administra benzinăriile Petrom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici