Piaţa 3D va exploda când televizoarele vor fi 1.000 $

Compania taiwaneză Aiptek susţine că piaţa este încă la început, iar pentru a creşte este nevoie de ieftinirea produselor . Preţul televizoarelor 3D trebuie să scadă sub 1.000 de dolari pentru ca vânzările să explodeze la nivel global şi să antreneze după sine şi achiziţii de camere video şi alte accesorii care permit crearea şi vizualizarea de conţinut în format tridimensional, estimează reprezentanţii companiei taiwaneze Aiptek, care produce deja o serie de camere video 3D.

24 afișări
Imaginea articolului Piaţa 3D va exploda când televizoarele vor fi 1.000 $

Piaţa 3D va exploda când televizoarele vor fi 1.000 $

"A fost nevoie de 60 de ani pentru a trece de la televizorul alb negru la cel color cu imagini de înaltă definiţie. Rata de adopţie a produselor 3D va fi explozivă doar după ce preţul televizoarelor va scădea sub 1.000 de dolari", declară Frank Sheu, directorul general al Aiptek. Compania a lansat deja pe piaţă o cameră video HD şi va lansa o nouă generaţie a produsului în ianuarie, la un preţ de 199 de euro.

Citeşte mai multe despre piaţa 3D pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici