Piaţa auto continuă să se prăbuşească

După o revenire timidă în aprilie datorită demarării programului "Rabla", vânzările de autoturisme continuă trendul descendent şi în iulie.

12 afișări
Imaginea articolului Piaţa auto continuă să se prăbuşească

Piaţa auto continuă să se prăbuşească (Imagine: Mediafax Foto)

Trendul descendent pe care a intrat piaţa auto locală după luna aprilie, în care au fost livrate mai mult de jumătate din maşinile achiziţionate prin programul "Rabla" se continuă şi la nivelul lunii iulie. Potrivit jucătorilor din piaţa auto, luna aceasta se va situa la câteva procente sub iunie, la un nivel de aproximativ 12.500-12.700 de autoturisme, principalele motive invocate fiind lipsa finanţării, dar şi importurile de maşini second-hand.

Citeşte mai multe despre vânzările de autoturisme pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici