Platforma de vânzare a biletelor de tren ale mai multor operatori, testată de ARF

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a lansat vineri în probe platforma de comercializare şi decontare a biletelor de tren integrate în ghişeul unic

208 afișări
Imaginea articolului Platforma de vânzare a biletelor de tren ale mai multor operatori, testată de ARF

Platforma de vânzare a biletelor de tren ale mai multor operatori, testată de ARF

Potrivit ARF, echipa de proiect a SC Informatică Feroviară a lansat de vineri acţiunea de testare tehnică a sistemului de vânzare a biletelor, de pe platforma online de test pusă la dispoziţie de ARF, prin proiectul privind „Sistem integrat, bază de date unică şi furnizare de informaţii privind sistemul de ticketing al operatorilor de transport feroviar de călători”.

Se urmăreşte astfel testarea de către toţi operatorii a modului de comercializare a titlurilor de călătorie, integrate în ghişeul unic, astfel încât implementarea acestei soluţiii tehnice software să poată fi lansată publicului călător.

Într-o primă etapă vor fi incluse rutele formate din trenurile care aparţin SNTFC „CFR Călători” SA şi Transferoviar Călători SRL şi vor avea în vedere verificarea şi vizualizarea datelor legate de vânzarea tilurilor de călătorie integrate, restituirea sumelor cuvenite către călător la renunţarea la călătorie şi emiterea facturilor fiscale la solicitarea acestuia.

„Testarea soluţiei iniţiale a modului de comercializare a titlurilor de călătorie integrate va putea fi considerată ca finalizată numai după parcurgerea testării tuturor funcţionalităţilor existente şi după integrarea propriilor platforme, de către ceilalţi OTF”, a transmis ARF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici